Home / TripleClean Nederland

TripleClean Nederland B.V.

TripleClean Nederland B.V. levert schoonmaakmiddelen voor bedrijfsleven, industrie en schoonmaakbedrijven tegen de scherpste prijzen, maar met de hoogste kwaliteit. Onze schoonmaakmiddelen zijn o.a. bedoeld voor schoonmaakorganisaties, horeca en hotelwezen, gezondheidszorg, voedselindustrie, automobielindustrie, onderwijs, wasserijen e.d. Vele producten zijn HACCP, REACH, ECOLABEL, ENU gecertificeerd.

TripleClean Nederland B.V. importeert industriële schoonmaakproducten, welke voldoen aan de Europese wetgeving en hoogste veiligheidseisen op dit gebied en verkoopt deze in Nederland aan bedrijven en instellingen. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en voorzien van duidelijke productbeschrijvingen en veiligheidsvoorschriften. Alle producten die TripleClean Nederland B.V. levert, zijn voor professioneel gebruik.

TripleClean Nederland B.V. heeft in Winterswijk een vestiging waar (bijna) alle producten aanwezig zijn. De industriële schoonmaakproducten worden tegen zeer scherpe prijzen aan bedrijven en instellingen aangeboden. Wij leveren onze producten door heel Nederland. Binnen een straal van 35 km, met Winterswijk als middelpunt worden alle bestelde en afgerekende producten, indien voorradig, zoveel mogelijk met eigen vervoer afgeleverd. Daarnaast maken wij gebruik van een professionele pakketleverancier.