AMONIA FRESH

Algemene reiniger

: 4,62

AMONIA FRESH is een geconcentreerde, algemene reiniger met ammonia-extract en dennengeur. Uitstekend geschikt als hygiënische reiniger en voor het reinigen van alle afwasbare oppervlakken zoals vloeren zonder beschermlaag, glas welke met een trekker drooggemaakt wordt. Door zijn pH-waarde van 10,5 heeft AMONIA FRESH een krachtige ontvettende werking, waardoor het uitermate geschikt is voor het reinigen van keukenvloeren, restaurantvloeren, aanrechtbladen, keukenkastjes etc.

Verbruik: 1 Ltr. Amonia Fresh 2.500 m2

pH  (200) : ± 10.5

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

AMONIA FRESH is een algemene reiniger die is ontwikkeld op basis van krachtige grondstoffen voor het ontvetten van oppervlakken. Bevat ammonia met dennengeur die de reinigende werking bevorderen. Doordat dit middel een pH-waarde heeft van 10,5 (bij 20 graden) is de ontvettende kracht, krachtig genoeg voor het reinigen van bijvoorbeeld keukens en restaurantvloeren.

Een bijkomend voordeel van AMONIA FRESH is, dat het zuinig in gebruik is, zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 1 liter AMONIA FRESH kunt u circa 2.500 m2 oppervlak reinigen.

AMONIA FRESH is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is Tripleclean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB Amonia Fresh v2.0

Material Safety Data Sheet : MSDS NL AMONIA FRESH

Extra informatie

Gewicht N/B
Hoeveelheid

10 Liter container – per stuk, 2 Liter container – 10 stuks, 4 Liter container – 2 stuks, 4 Liter container – 4 stuks, Per stuk – Container 2 Ltr., Per stuk – Container 4 Ltr.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AMONIA FRESH” te beoordelen