MULTI HERBAL

Hygiënische reiniger mint

: 4,15

MULTI HERBAL is een mint geurende reiniger voor het snel reinigen van afwasbare oppervlakken, zonder dat het nagespoeld hoeft te worden met water. Geeft een heerlijke, natuurlijke frisheid en een uitstekende hygiëne.

Verbruik: 750 ml. Multi Herbal  300 m2

pH  (200): ± 10.5

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

MULTI HERBAL is een algemene reiniger met bio-alcohol voor een diepe en krachtige reiniging. Naspoelen is niet nodig. Geschikt voor alle soorten afwasbare oppervlakken. De aangename mint geur geeft een extra frisheid en natuurlijke hygiëne. Wordt door klanten zeer gewaardeerd.

MULTI HERBAL is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 750 ml MULTI HERBAL kunt u circa 300 m2 oppervlak reinigen.

MULTI HERBAL is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB Multi Herbal v2.0

Material Safety Data Sheet : MSDS NL MULTI HERBAL

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Hoeveelheid

Per stuk – Sprayfles à 750 ml, Sprayfles à 750 ml – 12 stuks, Sprayfles à 750 ml – 6 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MULTI HERBAL” te beoordelen