BACTER CLHOR

Bacterie dodende reiniger

: 8,75

BACTER CLHOR is een krachtig en effectief, desinfecterend schoonmaakmiddel voor chloor-bestendige oppervlakken. Het aandeel van vrije chloride bedraagt in dit product 8% (in pure vorm). Bevat geen geur en/of kleurstoffen. Goedgekeurd voor desinfectering in het algemeen en speciaal voor de voedselindustrie als ook voor desinfectiemiddel van oppervlakken die met voedsel in aanraking komen. HACCP, REG 09-20/40-05249, REG 09-20/40-05249HA, UNE-EN 1276, UNE-EN 1650, UNE-EN 13697

Verbruik : 1 Ltr. Bacter Clhor op 500 m2

pH  (200) : ± 12.5

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

BACTER CLHOR is een bacterie dodende reiniger met een maximaal efficiënt. Het is een veilig en geconcentreerd product. Voor het reiniging en desinfecteren van alle soorten chloorbestendige oppervlakken. Zeer effectief in het verwijderen van micro-organismen dankzij zijn hoog chloride gehalte. Bevat geen geur en/of kleurstoffen.

BACTER CLHOR is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen is. Met 1 liter BACTER CLHOR kunt u circa 500 m2 oppervlak reinigen.

BACTER CLHOR is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB Bacter Chlor v2.0

Material Safety Data Sheet : MSDS NL BACTER-CLHOR

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Hoeveelheid

4 Kg. Drum – 4 stuks, Per stuk – 4 Kg. Drum

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BACTER CLHOR” te beoordelen