CLHOR FOOD

Desinfectiemiddel groente en fruit

: 7,89

CLHOR FOOD is een op Sodium Hypochloride gebaseerde vloeistof, in voedselkwaliteit voor het afwassen en desinfecteren van ongepelde rauwe vruchtsoorten en groenten. Geschikt voor de behandeling en het puur maken van drinkwater. HACCP

Verbruik: 1 Ltr. Clhor Food op 500 kg

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

CLHOR FOOD is een Sodium Hypochloride verdunning, met voedselkwaliteit. Geschikt voor het schoonmaken en desinfecteren van allerlei rauwe soorten groente en fruit in de schil.

CLHOR FOOD is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 1 liter CLHOR FOOD kunt u circa 500 Kg. groente en ongepelde vruchten desinfecteren.

CLHOR FOOD is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB Chlor Food v2.0

Material Safety Data Sheet : MSDS NL CLHOR FOOD

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Hoeveelheid

4 Liter container – 4 stuks, Dispenser voor Chlor Food, Per stuk – Container 4 Ltr.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CLHOR FOOD” te beoordelen