NEUTRAL SANI

Ontsmettende reiniger

: 10,55

NEUTRAL SANI is een ontsmettende, pH-neutrale reiniger met bio-alcohol, voor het diep reinigen van vloeren en alle andere soorten afwasbare oppervlakken. Door zijn aangename geur heeft dit middel een heerlijk fris effect op de omgeving en combineert reinheid met een hoog hygiënische sensatie. Maakt oppervlakken helder en beschadigt deze niet.

Verbruik: 1 Ltr. Neutral Sani op 2.000 m2

pH  (200) : ± 7.0

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Beschrijving

NEUTRAL SANI is een uitermate hygiënisch product, mede dankzij zijn bio-alcoholische oppervlakte reinigingsgrondstoffen. Door zijn neutrale pH-waarde beschermt het de te reinigen oppervlakken. Omdat dit product zeer snel verdampt en opdroogt is het een “snelle actie” product. Deodoriserend en biologisch afbreekbaar. Zeer geschikt voor vloeren en alle soorten afwasbare oppervlakken.

NEUTRAL SANI is zuinig in gebruik zonder zijn effieciente werking te verliezen. Met 1 liter NEUTRAL SANI kunt u circa 2.000 m2 oppervlak reinigen.

NEUTRAL SANI is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB Neutral Sani v2.0

Material Safety Data Sheet : MSDS NL NEUTRAL SANI

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Hoeveelheid

10 Liter container – per stuk, 4 Liter container – 4 stuks, Per stuk – Container 4 Ltr.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NEUTRAL SANI” te beoordelen