SANYOS

Sanitairreiniger en ontkalker

: 5,25

SANYOS is een zeer krachtige en snelle sanitairreiniger, op zuur basis. Verwijdert eenvoudig zeepresten, kalkresten, roestsporen van badkamerschermen, geglazuurde tegels, toiletten, kranen, kabinetten e.d.

Verbruik: 750 ml. Sanyos op 250 m2

pH  (200) : ± 3.0

Wissen

Beschrijving

SANYOS is een op zuur gebaseerde reiniger welke snel en efficiënt werkt. Het verwijdert gemakkelijk zeepresten en kalkaanslag. De formule is desinfecterend en ontkalkend. Zeer geschikt voor de badkamer, kranen, toiletten etc..

SANYOS is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 1 liter SANYIS kunt u circa 2.000 m2 oppervlak reinigen.

SANYOS is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

 

als sanitairreiniger 1a2 doppen per emmer

Uitgebreide productbeschrijving : PB Sanyos v2.0

Material safety Data Sheet : MSDS NL SANYOS

Extra informatie

Gewicht N/B
Hoeveelheid

4 Liter container – 4 stuks, Per stuk – Container 4 Ltr., Per stuk – Sprayfles à 750 ml, Sprayfles à 750 ml – 12 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SANYOS” te beoordelen