DEGRASS D30

Ontvettende schuimreiniger

: 10,80

DEGRASS D30 is een krachtige, schuimende, alkaline ontvetter voor het reinigen van vet en aangebrande en/of verkoolde resten op alle soorten oppervlak. Speciaal aanbevolen voor schuim-kanonnen in de voedselindustrie, maar kan ook zeer goed handmatig gebruikt worden.

Verbruik: 1 Ltr. Degrass D30 op 500 m2

pH  (200) : ± 13.5

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

DEGRASS D30 is een hoog geconcentreerde, schuimende, alkalische ontvetter. Speciaal geschikt voor het reinigen van alle plantaardige en op proteïne gebaseerde vetten. Speciaal aanbevolen voor schuimkanonnen, maar het middel is ook uitermate geschikt voor handmatig gebruik.

DEGRASS D30 is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 1 liter DEGRASS D30 kunt u circa 500 m2 oppervlak reinigen.

DEGRASS D30 is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB Degrass D-30 v2.0

Material Safety Data Sheet :  MSDS NL DEGRASS D30

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Hoeveelheid

4 Liter container – 4 stuks, Per stuk – Container 4 Ltr.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DEGRASS D30” te beoordelen