DEGRASS D50

Krachtige ontvetter

: 20,57

DEGRASS D50  is een geconcentreerde, krachtige alkaline ontvetter voor het reinigen van zeer vette en/of aangebrande en verkoolde resten op bakplaten, filters, grillen, afzuigkappen, ovens, keukengereedschap, geglazuurde tegels e.d..

Verbruik: 1 Ltr. Degrass D50 op 400 m2

pH  (200) : 14.0

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

DEGRASS D50 is een hoog geconcentreerde, krachtige, alkalische ontvetter. Speciaal geschikt voor het reinigen van verbrandde of aangebakken vet. (ovens, bakplaten, grillroosters). Reinigt diep en snel dankzij de sterk inwerkende grondstoffen. Speciaal geschikt voor oppervlakken met een temperatuur van 50°C tot 70°C.

DEGRASS D50 is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 1 liter DEGRASS D50 kunt u circa 400 m2 oppervlak reinigen.

DEGRASS D50 is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB Degrass D-50 v2.0

Material Safety Data Sheet :  MSDS NL DEGRASS D-50

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Hoeveelheid

4,5 Kg. container – 4 stuks, Per stuk – Container 4,5 Kg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DEGRASS D50” te beoordelen