DEGRASS MULTI

Algemene ontvetter

: 4,96

DEGRASS MULTI is een algemene, dagelijkse reiniger op alkaline basis voor het reinigen van alle soorten vuil en vet. Speciaal geschikt voor het reinigen van de keuken en keukengereedschap. DEGRASS MULTI is het ‘kleine broertje’ van DEGRASS SUPER. Bij gebruik op aluminium oppervlakken direct met ruim water naspoelen. (is een alkalisch product)

Verbruik: 1 Ltr. Degrass Multi  500 m2

pH  (200) : ± 11.0

Wissen

Beschrijving

DEGRASS MULTI is een geconcentreerd, ontvettend middel voor het reinigen van vette oppervlakken en gereedschap en is voor dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld gasfornuizen, afzuigkappen en roosters, tegelwanden en (keuken)vloeren. DEGRASS MULTI is het ‘kleine broertje’ van DEGRASS SUPER.

DEGRASS MULTI is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 1 liter DEGRASS MULTI  kunt u circa 500 m2 oppervlak reinigen.

DEGRASS MULTI is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB Degrass Multi v2.0

Material Safety Data Sheet : MSDS NL DEGRASS MULTI

Extra informatie

Gewicht N/B
Hoeveelheid

10 Liter container – per stuk, 2 Liter container – 10 stuks, 4 Liter container – 4 stuks, Per stuk – Container 2 Ltr., Per stuk – Container 4 Ltr.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DEGRASS MULTI” te beoordelen