DW20

Ontkalkende reiniger

: 15,93

DW-20 is een zeer krachtige, professionele, op zuur gebaseerde reiniger voor geverfde oppervlakken, oppervlakken met kalkaanslag, zwembadbodems en wanden van  natte ruimten. DW20 rekent ook krachtig af met industrieel vuil, zoals proteïne of mineralen. Beschadigt het oppervlak niet. Ook geschikt voor roestvrij staal, fiberglas, carbon, poreus of kunststeensoorten, aluminium, kunststof e.d.. Zowel binnen als buiten te gebruiken.

Verbruik: 1 Ltr. DW20 op 500 m2

pH  (200) : ± 1.5

Wissen

Beschrijving

DW20 is een krachtige, ontkalkende reiniger, op zuur gebaseerd voor professionele reiniging en behandeling van oppervlakken met kalkafzetting en/of kalkrestanten veroorzaakt door zeep of olieproducten. De formule is gebaseerd op fosforisch zuur en voorkomt corrosie vorming en kalkaanslag. DW20 is gemaakt van minerale zuren en heeft een grote reinigingskracht op proteïne vuil. Verwijdert gemakkelijk kalkaanslag en zoutsporen en geeft een hoog glanseffect op chroom en roestvrij staal oppervlakken.

DW20 is in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 1 liter DW20 kunt u circa 500 m2 oppervlak reinigen.

perfect voor kalk op glas na het sproeien van de tuin te verwijderen.

DW20 is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Prosesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB DW20 v2.0

Material Safety Data Sheet : MSDS NL DW-20

Extra informatie

Gewicht N/B
Hoeveelheid

10 Liter container – per stuk, 2 Liter container – 10 stuks, 4 Liter container – 4 stuks, Per stuk – Container 2 Ltr., Per stuk – Container 4 Ltr.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DW20” te beoordelen