TENSO CLHOR

Chloor gelreiniger

: 5,81

TENSO CHLOR is een algemene gel reiniger met actieve chloride. Zeer aanbevolen voor het reinigen van onbehandelde vloeren of als ontkalker-bleekmiddel voor natuursteen vloeren. Aangenaam Marseille-zeep aroma. Grote hechtingskracht.

Verbruik: 1 Ltr. Tenso Chlor  1.500 m2

pH  (200) : ± 12.5

Wissen

Beschrijving

TENSO CLHOR is een krachtige reiniger op basis van actieve chloride. Zorgt voor een sterke reiniging en is uitermate hygiënisch op niet behandelde vloeren. Dankzij de GEL formule zorgt dit product voor een grotere opname op verticale oppervlakken en blijft de hygiëne langer gewaarborgd. De typische chloride geur wordt gereduceerd door de toevoeging van Marseille zeep parfum.

TENSO CLHOR is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 1 liter TENSO CLHOR kunt u circa 1.500 m2 oppervlak reinigen.

TENSO CHLOR één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB Tenso Chlor v2.0

Material Safety Data Sheet : MSDS NL TENSO CLHOR

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Hoeveelheid

4 Liter container – 4 stuks, Per stuk – Container 4 Ltr.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TENSO CLHOR” te beoordelen