C-2000 SCRUB

Krachtige ontvetter

: 11,61

C-2000 SCRUB is een zeer krachtige, ontvettende reiniger voor allerlei soorten industriële oppervlakken, maar in het bijzonder voor onbehandelde vloeren. Uitermate geschikt voor het gebruik in schrobmachines. C-2000 SCRUB geeft weinig schuim af en is bijzonder krachtig tegen organische en minerale vetten.

Verbruik: 1 Ltr. C-2000 op 2.000 m2  

pH  (200) : ± 13.0

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,

Beschrijving

C-2000 SCRUB is een geconcentreerde, alkalische ontvetter. Speciaal geschikt voor het reinigen van alle soorten organische en minerale vetten op vloeren en industriële oppervlakken. Deze formule is gebaseerd op een nieuwe non-ionogene grondstof, welke weinig schuim afgeeft en behoort tot de nieuwe generatie van oppervlakte reinigers. Dit product is bijzonder geschikt voor gebruik in industriële schrobmachines, dankzij het weinige schuim dat vrijkomt en zijn vochtinbrengende capaciteit.

C-2000 SCRUB is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 1 liter C-2000 kunt u circa 2.000 m2 oppervlak reinigen.

C-2000 SCUB is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Prosesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanad 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB C-2000 Scrub v2.0

Material Safety data Sheet : MSDS NL C-2000 SCRUB

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Hoeveelheid

4 Liter container – 4 stuks, Per stuk – Container 4 Ltr.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “C-2000 SCRUB” te beoordelen