COVER

Sealer

: 26,88

COVER is een emulsie gebaseerd op acryl polymeren om absorberende en poreuze vloeren te sealen zoals cement, linoleum, klei, hout als voorbehandeling voor de aan te brengen waslagen. COVER is geschikt voor zowel harde als zachte vloeren en vloeren die geen calcium afgeven.

Verbruik : 1 Ltr. Cover op 15 m2 (één laag).  

pH  (200) : ± 8.0

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

COVER is speciaal samengesteld als voorbehandelingsmiddel/sealer voor poreuze vloeren en geeft een hoge mate van bescherming. Wanneer van een vloer de oude waslaag verwijderd is met de vloerstripper DEKA kan deze als voorbehandeling eerst gesealed worden met COVER. Dat wil zeggen dat alle gaatjes (poreus) in de vloer als het ware dichtgemaakt worden. Na het sealen kan de vloer dan voorzien worden van één of meerdere waslagen.

COVER is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 1 liter COVER kunt u circa 15 m2 oppervlak behandelen.

COVER  is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB Cover

Material Safety Data Sheet : MSDS NL COVER

Extra informatie

Gewicht N/B
Hoeveelheid

4 Liter container – 4 stuks, Per stuk – Container 4 Ltr.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “COVER” te beoordelen