VITRO BASE

Sealer

: 15,51

VITRO BASE is een vloer-sealer en voorbehandelingsmiddel voor het aanbrengen van één of meerdere kristallisatielagen (VITRO FIN) op vloeren van als marmer, terrazzo en betonnen tegels. Kan gebruikt worden wanneer de oude kristallisatielaag verwijderd is met DEKA stripper.

Verbruik:1 Ltr. Vitro Base op 150 m2 (één laag).

pH  (200) : 3

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

VITRO BASE is een vloerbehandelingsproduct om vloeren van bijvoorbeeld marmer, terrazzo, mozaïek etc. te sealen. Allereerst moet de oude kristallisatielaag verwijderd worden met DEKA stripper, waarna de vloer gesealed wordt met VITRO BASE als voorbehandeling voor het aanbrengen van één of meer beschermende kristallisatielagen VITRO FIN.

VITRO BASE is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 1 liter VITRO BASE kunt u circa 150 m2 oppervlak behandelen.

VITRO BASE is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB Vitro Base I

Material Safety Data Sheet : MSDS NL VITRO BASE

Extra informatie

Gewicht N/B
Hoeveelheid

4 Liter container – 4 stuks, Per stuk – Container 4 Ltr.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VITRO BASE” te beoordelen