BRILLOWAX RED

Vloerwas

: 14,08

BRILLOWAX RED is gemaakt op basis van kwalitatief hoogstaande wassoorten en polymeren. Zelf schijnend en anti-slip. Beschermt tegen krassen, vuil en voetafdrukken. Kan de helderheid herstellen wanneer deze in de te behandelen vloer is afgesleten. Er zijn 3 soorten van deze was beschikbaar: helder, rood en zwart.

Verbruik: 1 Ltr. Brillowax Red 1 Ltr. water op 30 m2 (één laag).

 pH  (200) : ± 7.5

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

BRILLOWAX RED is geschikt om in één of meerdere lagen aangebracht te worden als waslaag voor vloeren die voorbehandeld zijn met de stripper DEKA en de sealer COVER. BRILLOWAX RED is geschikt voor allerlei soorten vloeren, met uitzondering van parket, hout en/of kurk. Onverdund of verdund met water aan te brengen en geeft een grote mate van bescherming en helderheid op de te behandelen vloer aan.

BRILLOWAX RED is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 1 liter BRILLOWAX RED kunt u circa 30 m2 oppervlak behandelen.

BRILLOWAX RED is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB Brillowax Red I

Material Safety Data Sheet : MSDS NL BRILLOWAX RED

Extra informatie

Gewicht N/B
Hoeveelheid

4 Liter container – 4 stuks, Per stuk – Container 4 Ltr.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BRILLOWAX RED” te beoordelen