Thomilmatic D-MATIC

Vlekken verwijderaar

: 5,71

D-MATIC is een zeer effectief voorbehandelingsmiddel van wasgoed om moeilijke organische en in-organische vlekken te verwijderen. Maakt het vuil zacht en versterkt de werking van wasmiddelen.

Verbruik: 1 Ltr. D-Matic op 200 Kg. droog wasgoed

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

D-MATIC is een krachtige vlekken verwijderaar. Wanneer moeilijke vlekken van te voren behandeld worden met D-MATIC, is de kans zeer groot dat de vlekken tijdens de normale wasbeurt in zijn geheel oplossen. Maakt het vuil zacht en versterkt de werking van wasmiddelen.

D-MATIC is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 750 ml D-MATIC kunt u circa 150 kg wasgoed voorbehandelen.

D-MATIC is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving: PB Thomilmatic D-matic

Material Safety Data Sheet : MSDS NL THOMILMATIC D-MATIC

Extra informatie

Gewicht N/B
Hoeveelheid

Fles à 750 ml – 12 stuks, Per stuk – Fles à 750 ml