Thomilmatic PRE-BIO

Waspoeder ontvettend

: 36,56

PRE-BIO is een compleet waspoeder met grote ontvettende kracht. Zijn hoge capaciteit om organische en proteïne vuil te verwijderen maakt dit product zeer geschikt voor het wassen van industrie/hotel wasgoed en/of wasgoed uit de gezondheidszorg.

Verbruik: 1 Kg. Pre-Bio op 100 Kg. droog wasgoed

pH waarde (200) : > 12.0

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

PRE-BIO is ontvettende waspoeder, bijzonder geschikt voor de (voor)was van alle soorten witte en bonte was, uitgezonderd gevoelig wasgoed. Ideaal voor het wassen van tafellinnen met hardnekkige (vet)vlekken. Geschikt voor elke temperatuur en hardheid van water.

PRE-BIO is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 1 Kg. PRE BIO kunt u circa 100 Kg (droog) wasgoed wassen.

PRE-BIO is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB Thomilmatic Pre-Bio 1

Material Safety Data Sheet : MSDS NL THOMILMATIC PRE-BIO

Extra informatie

Gewicht N/B
Hoeveelheid

Zak à 16 Kg., Zak à 8 Kg.